show less show more

Public Group

active 2 years, 6 months ago

Group Admins

  • Profile picture of Frieda Bellamy

Det är ingen hemlighet att den 21-årige mittfältaren är en av Spaniens största framträdande talanger – han blev även spårad av Premier League-jättarna Arsenal under sommaren.
Och med tanke på inflationen i överföringsavgifter som vi sett i sommar är 12 miljoner euro för en talang som Fornals en absolut stjärna för Villarreal.
Yellowsna har sparkat sig för att låta mittfältaren Bayern Munchen Tröjor gå igenom nätet när han konsekvent imponerade på Malaga förra säsongen.
Men den lilla överföringsavgiften kommer säkert att visa sig som en viss tröst, särskilt om han fortsätter att nå de höjder som många i Spanien förväntar sig att han ska.
Arsenal Tröjor
Tillbaka på Villarreal, tillbaka inom några minuter hemifrån, tillbaka med en klubb som kommer att tävla i och för Europa denna säsong och fortfarande bara 21 år.
Fornals är i den perfekta miljön för att bli världsklassens mittfältare, många förväntar sig att han är, och det är ingen tvekan Villarreal kommer att dra nytta av det både på planen och också ekonomiskt under de kommande åren.
Signeringar som Enes Ünal och Rúben Semedo har imponerat lite över sommaren på Estadio de la Ceramica, men undertecknandet av Fornals kommer att ha imponerat på hela La Liga.
En mittfältparning av Pablo Fornals och Manu Trigueros kommer säkert att lämna många tittar med malm den här säsongen, och Villarreal har gått något sätt att bygga på laget som lämnade det fram till sista dagen i förra säsongen för att säkra en Europa League-plats.
IrishNgl fodboldtrøjer børn ScarlettC
EstellaVe fodboldtrøjer børn ImaDonnel
BeauBarff fodboldtrøjer børn OpheliaRe
KevinMacf fodboldtrøjer SheritaSt
JudeRawls fodboldtrøjer NovellaCh
EarleBlac fodboldtrøjer PansyStum


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'bp_group_new_topic_button' not found or invalid function name in /home/vcj7qjn354xs/public_html/lyfesportscommunity.net/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 The Lyfe Biz

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account